this life by Hayatee

..share your jurnal of life with me... ..berkongsilah perjalanan kehidupan anda bersama...

.. kehidupan ini tak se enak pizza,,, urgghh... tak de apa yg dapat memenuhi keinginan kite wlwpun kite berada di atas, ada sahaja yang tidak m'cukupi... so, dgn kesedaran yg ada itu, aku rasa perlu lah kite tukar mind set kita ke arah 'terima seadaanya' means,, yang kurang kite tambah kan, yg dah b'lebihan kite cuba sederhanakan.. okiess my fwenz... we not 'menongkat dunia' so, buat lah se baek yang mampu, seperti se enak nya pizza di atas ini... :) tak semua dalam plan kite akan terlaksana, ada kalanya plan perlu di ubah m'gikut kemahuan semasa... that's what life was... ^_^.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

wOw nak jugak

jom.... pizza.. dap kan,,, dah sebulan tak rs... hihihii =))